Cautare

377 de rezultate pentru "luta adriana" (5.92 secunde)
Adriana Ticau - 37 ani. Profesia: Inginer 21. Ioan Mircea Pascu - 58 ani. Profesia: Economist 22. Gabriela Cretu - 42 ani.
Dupa ce social-democratii s-au vazut asigurati de faptul ca Adriana Ticau a fost aleasa de electorat pentru un mandat in Parlamentul European, problemele abia au inceput.
Printre parlamentarii galateni fruntasi la semnarea declaratiilor de avere se numara social-democrata Adriana Ticau, care si-a depus declaratia imediat dupa alegerile europarlamentare, pe 26 noiembrie 2007, cand a si renuntat la functia de senator pentru a merge la Bruxelles.
La capitolul dedicat celui mai de seama sportiv galatean, capitanul secund al echipei de volei feminin CSU Metal, Adriana Dumitru, a fost cea care a primit in acest an premiul liberalilor.
Asa cum preciza coordonatorul de proiect, Adriana Pustianu, daca dintre cele 800 de femei care au fost informate despre cat de important este un control al aparatului genito-mamar, macar 100 se vor prezenta la medic, acest lucru nu poate reprezenta decat o realizare pentru intreaga echipa care s-a ocupat de aceasta campanie de constientizare a populatiei.
Romania are 35 de deputati, dintre care doi sunt din Galati - Constantin Dumitriu, care face parte din Comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala si din Grupul Partidului Popular European si al Democratilor Europeni, si Adriana Ticau, afiliata Grupului Socialist din Parlamentul European.
-ul societatii, ei fiind inlocuiti cu Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu. Ultima mentionata a aflat insa din presa informatia, ba mai rau, nu a vrut sa ii dea crezare, desi ea se afla postata si pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.
Am de ales intre Adriana Gheorghe Liliana Timofte Constantin Caracoti si Teodor Filip. Decizia va veni la sfarsitul saptamanii" a declarat pentru cotidianul "Replica" Petrica Miu.
"In baza acestui studiu a fost intocmit programul de transport public", a precizat Adriana Motocu, sefa serviciilor publice din primarie.
Pe locurile urmatoare se afla Ioan Mircea Pascu (locul 3), Adriana Ticau (locul 4), Daciana Sarbu (locul 5), Corina Cretu (locul 6), Victor Bostinaru (locul 7), Sabin Cutas (locul 8, alocat PC), Catalin Sorin Ivan (locul 9), Viorica Dancila (locul 11), Minodora Cliveti (locul 12), Aristide Roibu (locul 13), Viorel Marian Dragomir (locul 14), Marius Oprescu (locul 15).
Gheorghe Sutu - propus pentru postul de director adjunct la ANIF, Felix Burcin - director adjunct la Directia Judeteana pentru Tineret, Emilia Murineanu - director adjunct la AJOFM, Dumitru Marin - director adjunct Oficiul Judetean de Posta, Ioan Toma - director adjunct Directia de Statistica, Alexandru Sircu - director adjunct Inspectoratul de Concurenta al Judetului Constanta, Dragos Sandru - director adjunct ISCIR, Elena Buhaiev - inspector adjunct ISJ, Gheorghe Dinca si Nicoleta Marin - directori adjuncti DSV, Adriana Damian - director coordonator adjunct Directia Generala a Finantelor Publice Constanta.
Duminica seara, pe mai multe bloguri si in presa a aparut o inregistrare a discutiilor din Comisia Udrea, dintre Ludovic Orban, Aura Vasile, Adriana Saftoiu si, potrivit transcrierii care a insotit inregistrarea primita de redactii, un al patrulea participant ar fi fost Lakatos Peter, care neaga, insa, prezenta la aceasta convorbire.
Ioan Mircea Pascu (Alianta Progresiva a Socialistilor si Democratilor- S&D)- Comisia pentru Afaceri Externe, Corina Cretu (S&D)-Comisia pentru Dezvoltare, Theodor Dumitru Stolojan (Grupul Partidului Popularilor Europeni Crestin Democrati-PPE)-Comisia pentru Afaceri Economice si Monetare, Silvia Adriana Ticau (S&D)-Comisia pentru Transport si Turism, Sebastian Valentin Bodu (PPE)-Comisia pentru Afaceri Juridice, Rares Niculescu (PPE)-Comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Norica Nicolai (Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa-ALDE)-Comisia pentru Securitate si Aparare.
La prima furtuna l-a decartat si l-a aruncat fara jena", a spus Mircea Geoana, adaugand ca acest comportament este "o lectie" pe cei care isi mai pun speranta in Traian Basescu, de la Andrei Plesu, Adriana Saftoiu, Renate Weber sau Gabriel Liiceanu.
Acum doua zile, Traian Basescu a recunoscut ca l-a numit pe Claudiu Saftoiu sef la SIE pentru a-i satisface un capriciu al sufletelului fostei sale consiliere Adriana Saftoiu.
Oricum, lucrurile nu sunt inca transate, si pentru ca nu se mai poate trai in tara asta, la urmatoarele alegeri, distinsul domn Prigoana intentioneaza sa-si aduca in politica intreaga satra, compusa din mama-soacra, sotia Adriana Bahmu, de 36 de ani, si mezinul Maximus, de trei anisori.
Jurnalista Adriana Dutulescu publica pe blog articolul "Diaconescu s-a executat la ordin si s-a intors la matca, langa Basescu", pe care il puteti citi in continuare.
Trebuie amintit, insa, ca deputatul PNL Adriana Saftoiu duce de multa vreme o campanie in favoarea votului obligatoriu, ea punand pe picioare chiar o platforma virtuala pe acesta tema.
Adrian Sobaru va fi audiat de anchetatori cand starea de sanatate ii va permite acest lucru, declaratia lui ajutand la explicarea motivatiei gestului suicidar si la cercetarea inceputa in acest caz, dupa cum a precizat, pentru agentia citata, purtatorul de cuvant al Parchetului Judecatoriei Sectorului 5, Adriana Florea Stoian.
Nici de aceasta data, PDL-istii n-au fost prea entuziasti, lui Prigoana ramanandu-i doar sa se multumeasca cu sprijinul sotiei, Adriana Bahmuteanu.
google-analytics.com